На Куп'янському напрямку знищено російський склад боєприпасів. За даними Держприкордонслужби, склад і вантажівку "Урал" з військовими РФ виявила аеророзвідка. Артилерія ЗСУ завдала точного удару.

Куп'янський район із лютого 2022 року був в окупації. Більшість району звільнили після Харківського контрнаступу у вересні-жовтні минулого року. З того часу на Куп'янському напрямі продовжуються бойові дії. Війська РФ постійно атакують села на підступах до смт Дворічне. Одне із сіл, Гряниківку, російські підрозділи штурмували понад три місяці, з грудня 2022-го. За даними британської розвідки, росіяни не відмовляються від планів повернути під свій контроль Куп'янськ – важливий залізничний вузол у цій частині Харківської області.

Усі атаки військ РФ на Куп'янському напрямку відбивають ЗСУ. Російська артилерія щодня обстрілює населені пункти району, знищуючи житлові будинки та цивільну інфраструктуру. У Куп'янську пошкоджено чи зруйновано понад 30% будівель, у Дворічній – понад 80%. Обласна влада оголосила в районі обов'язкову евакуацію.