В Італії скасували концерт гурту "Жадан і Собаки". Про причину скасування концерту в Мілані розповів сам харківський письменник та музикант на своїй сторінці у Facebook.

"Вибачте, але це незаконно в нашій країні - робити концерти та збирати гроші на війну", - написали організатори концерту в Мілані.

"Частина європейців і далі грають у пацифізм і подвійні стандарти і щиро вважають, що, захищаючи свої життя та свою країну, українці порушують якісь їхні уявлення про мир та гармонію. А ті, хто намагається підтримати своїх співвітчизників у боротьбі з ґвалтівниками та мародерами, є фашистами та екстремістами. Чесно, кажучи, соромно і гидко. Поки українці тримають каркас вільної Європи, європейці ліниво тусять, намагаючись не лізти в політику. Схоже, ХХ століття не всіх навчило відповідальності", - написав Жадан.

Планувалося, що в рамках туру "Жадан і Собаки" проведуть 16 благодійних концертів у Польщі, Чехії, Німеччині, Литві, Латвії, Естонії, Словаччині та Австрії.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, раніше лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук пробіг військовим Харковом 12 кілометрів у футболці із символікою ініціативи Race for Ukraine, створеної на підтримку України.