У Кегичівській громаді на базі Центру соціальних служб створено Центр життєстійкості. Про це пише "Слобідський край" із посиланням на першого заступника Кегичівського селищного голови Людмилу Квоку.

У Центрі життєстійкості сім'ї з дітьми, ветерани та члени їхніх родин, внутрішньо переміщені особи можуть безоплатно отримати кваліфіковану психосоціальну підтримку, за потреби - скерування до фахівців вужчої спеціалізації. 

Фахівці із соціальної роботи та психологи в Центрі допомагають людям подолати складні життєві обставини, спричинені війною або важкими особистими ситуаціями.

Також у центрі працюють лікар і логопед. Є помічник ветерана, який проконсультує учасників бойових дій та їхні родини.

У планах - створення батьківського клубу, де надаватимуть підтримку батькам.

Нині в громаді налічується найбільша кількість дитячих будинків сімейного типу - 11 родин, патронатних - 3 та прийомних - 5. 

Центр працюватиме в будні дні та суботу.

Також у цій будівлі знаходиться Центр надання адміністративних послуг та відділ соціального захисту населення. Таким чином, люди зможуть отримувати кілька послуг в одному місці.

Приміщення для Центру відремонтовано коштом європейських партнерів та за підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні. Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики України в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?"