Мешканка Харківської області обікрала чоловіка, який знепритомнів посеред вулиці. Про це повідомили у ГУ Нацполції Харківської області.

Так, 25 червня до відділення поліції №1 Лозівського районного управління поліції надійшло повідомлення від 52-річного чоловіка про те, що кілька днів у нього вкрали золотий ланцюжок вартістю 12,5 тисяч гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці знайшли зловмисницю, яка вчинила крадіжку. Нею виявилася 35-річна мешканка Первомайського. Жінка зізналася, що 19 липня на 3 мікрорайоні побачила біля дерева чоловіка непритомний і, скориставшись цим, зняла з нього золотий ланцюг.

Інформація про покращення внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. Наразі матеріали кримінального провадження готуються для передачі до суду.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, у Харківському районі рецидивіст тричі обікрав свою сусідку. Так, 29-річний житель Мерефи, знаючи, що господарі зберігали ключі від вхідних дверей у поштовій скриньці, скористався відсутністю жінки та забрав з квартири електроприлади та продукти.