У Харкові врятували маленького хлопчика, який ледь не випав із вікна через п’яного батька. До поліцейських звернувся перехожий, який повідомив, що на відкритому вікні третього поверху будинку у Слобідському районі стоїть хлопчик 5-ти років, і він ледь тримається за віконну раму.

Патрульні прибули на місце. Дитина стояла на підвіконні та будь-якої миті могла випасти з вікна.

Інспектори розшукали серед мешканців простирадла та розгорнули їх під балконом, аби впіймати хлопця, якщо він не втримається.

Двері квартири ніхто не відчиняв, тому копи викликали на місце рятувальників, водночас намагаючись встановити контакт із хлопчиком.

Рятувальники почали розгортати драбину, аби врятувати малюка. Цієї миті на балконі з’явився батько, який зняв дитину з вікна. Дитина не отримала жодних травм.

Врешті чоловік відкрив двері поліцейським. Він розповів, що випив спиртовмісну настоянку та заснув, залишивши сина без нагляду.

Правоохоронці розшукали матір малюка, якій розповіли про подію. На місце прибули інспектори ювенальної превенції, які перевірять виконання подружжям батьківських обов’язків.

Минулого тижня схожий випадок закінчився в Харкові трагедією: чотирирічна дитина випала з вікна шостого поверху і загинула на місці.