Війська РФ били "Ланцетом" і КАБами по Харківській області. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

27 лютого близько 11:00 безпілотником "Ланцет" вдарили по селу Світличне в Богодухівському районі. Горів цивільний автомобіль. Без постраждалих.

"Ланцет" - БПЛА російського виробництва. Призначений для ураження наземної техніки та інших цілей на передньому краї та в тилу. 

Того ж дня близько 18:00 росіяни вдарили КАБами по селу Федорівка Куп'янського району. Прильоти припали біля складських будівель приватного підприємства, розташованого за межами села. За попередньою інформацією, постраждалих і загиблих немає.

О 21:00 РФ обстріляла Куп'янськ. Пошкоджено вікна та дах приватного будинку. Інформація про постраждалих не надходила.

28 лютого о 5:20 обстріляли село Пристін Куп'янського району. Загорівся житловий будинок. Загиблих і травмованих немає.

Удень 28 лютого росіяни КАБАми вдарили по Куп'янську. Загинули двоє чоловіків, п'ятьох людей поранено. Імовірно, під завалами ще є люди.

З артилерії та мінометів росіяни за добу обстріляли близько 15 населених пунктів. Це: Козача Лопань, Огірцеве, Гатище, Плетенівка, Синьківка та інші. Авіаударів завдали по селах Бологівка, Іванівка, Берестове та інших.