Окупант убив мешканку Харківської області, яку приревнував. Про це повідомили правоохоронці.

За інформацією поліції, під час окупації Ізюма місцева мешканка вступила у близькі відносини з одним із військовослужбовців РФ. 2 червня 2022 року жінка прийшла до будинку, де було влаштовано точку виходу в інтернет, щоб зателефонувати братові до Івано-Франківської області.

У будинку мешкали офіцери 3-ї танкової бригади окупаційних військ. 39-річний заступник командира взводу, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вистрілив у жінку. Від отриманого поранення та померла у лікарні.

У прокуратурі Харківської області розповіли дещо інше. За їхніми даними, російські військові залицялись до 36-річної жінки, але вона не реагувала на їхні "компліменти", тому вони вирішили придумати історії про те, що заберуть її в РФ заради «кращого життя».

2 червня жінка підійшла до штабу російських військовослужбовців, де був інтернет. Зі штабу вийшов російський військовий, який ревнував ізюмчанку до інших. При цьому відомо, що у РФ у нього залишилася дружина.

Однак того дня ревнощі перейшли всі межі: він вистрілив жінці просто в груди. Вирішується питання про оголошення підозрюваного у розшук, його особу наші правоохоронці встановили.