У Харківській області ремонтують 4 медзаклади. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

Роботи розпочали минулого року. Загальна вартість відновлення - 216,3 млн грн.

У будівлі Обласної дитячої клінічної лікарні №1 замінили віконні блоки, відремонтували покрівлю харчоблоку та вхідної групи, облаштували огорожу, оздобили укоси та підвіконня, встановили відливи. Зараз проводиться вимощення території. Обсяг фінансування на 2024 рік - понад 11 млн грн.

В Обласній клінічній травматологічній лікарні відремонтували шостий поверх будівлі, який зазнав пошкоджень унаслідок обстрілу, виконали внутрішнє оздоблення приміщень і ремонт із заміною інженерних мереж. Обсяг фінансування у 2024 році - близько 467 тис. грн.

В амбулаторії загальної практики сімейної медицини в Старосалтівській громаді Чугуївського району виконано внутрішнє оздоблення приміщень, оздоблення фасаду, у будівлі замінили вікна та дверні блоки, провели ремонт інженерних мереж і вентиляції. Тривають роботи з благоустрою території та внутрішнього оздоблення приміщень. Фінансування у 2024 році має скласти 48,1 млн грн.

У Харківському районі триває відновлення Центру первинної медико-санітарної допомоги Дергачівської міськради. На об'єкті відремонтували фундамент, стіни, перекриття та покрівлю, змонтували віконні блоки, проклали інженерні мережі. Наразі проводяться роботи з внутрішнього оздоблення приміщень та оздоблення фасаду. Обсяг фінансування у 2024 році - 47,1 мільйона гривень.

Роботи на чотирьох об'єктах планують завершити до кінця цього року.