Директора департаменту земельних відносин Харківської міськради Сергія Колесника помітили на відпочинку в Ніцці. Про те, що Колесник опублікував фотографії із Франції, повідомила фракція "Європейської солідарності" у Харківській міській раді.

"Директор департаменту земельних відносин Сергій Колесник у такі відповідальні для країни та міста дні вирішив відвідати курортне французьке місто Ніццу та поділитися деталями відпочинку у соцмережах", - йдеться у повідомленні.

Мер Харкова Ігор Терехов у коментарі виданню "Думка" вже заявив, що ініціював перевірку факту можливого перебування Колесника за кордоном.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


"У мене рішення однозначне. Якщо підтвердяться факти, ця людина не повинна займати таку посаду, яку вона займає", - сказав Терехов.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що заступника голови Харківської облради Богдана Мальованого хочуть усунути. Як повідомили у Державному бюро розслідувань, причина цього – російський паспорт. За оперативною інформацією, Богдан Мальований має паспорт громадянина Росії, отриманий ним у 2014 році в Севастополі.