Військовослужбовець Ярослав Дрей на своїй сторінці у Facebook розповів, що його вдарили ножем у дворі власного будинку.

НП сталася ще 6 грудня. Зараз з'явилися подробиці події.

Цього дня, розповів військовий, він із друзями передавав повнопривідний квадроцикл у військову частину. Після цього Ярослав Дрей повернувся з дружиною додому. Жінка припаркувала машину у дворі будинку. У цей час у двір заїхав ще один автомобіль. За кермом був молодий чоловік, у машині - дівчина-пасажир. 

За розповіддю військового, молодий чоловік, як з'ясувалося пізніше  - студент Харківського юридичного університету, зажадав переставити авто, інакше обіцяв "зробити автотрощу". Виник конфлікт.

За словами військового, молодий чоловік образив його дружину. Військовий у відповідь зробив зауваження і повідомив, що щойно повернувся з передової. Останнє повідомлення, за словами військового, викликало у молодого чоловіка ще більшу агресію.

На дитячому майданчику було багато дітей. Військовий запропонував молодику відійти в сторону, щоб діти не слухали лайки. Молодий чоловік припаркував свою машину і вийшов, тримаючи руку за спиною. Потім підійшов до військового і ударив його в сонячне сплетіння. Військовий зробив блок і завдав удару у відповідь у голову. Молодий чоловік повалився на землю, з руки в нього випав ніж.

За словами військового, молодий чоловік зрозумів, що поранив людину і почав просити не викликати поліцію.

Однак поліцію викликали. Військового відправили в реанімацію. У нього був поріз глибиною 10 сантиметрів у лівій стороні грудей. Його прооперували під загальним наркозом.

Молодий чоловік подав у поліцію заяву про те, що військовий вдарив його і завдав йому тілесних ушкоджень.

За даними військового, його запросили в поліцію і повідомили, що в нього не зачеплені внутрішні органи, отже, травму кваліфікують як легкі тілесні ушкодження. Підозрюваному - молодому чоловіку - загрожує штраф 850 грн.

Аналогічне правопорушення інкримінують і самому військовому, адже молодий чоловік отримав удар по голові та зняв побої.

У поліції повідомили, що відкрили два кримінальні провадження за цим конфліктом. За даними правоохоронців, один отримав тілесні ушкодження, другий - непроникаюче різане поранення. Триває слідство.