Харківські газовщики відзначають свято. Як повідомили у прес-службі "Харківміськгазу", 151 рік тому в Харкові засвітився перший газовий ліхтар. З того часу газові мережі стали потужнішими і живлять сьогодні місто-мільйонник.

Фахівці компанії працюють за європейськими стандартами, постійно покращують сервіс та впроваджують нові технології для модернізації газової інфраструктури.

"Не вперше газовим мережам доводиться проходити через війну. У роки Другої світової війни було знищено майже всю газову систему Харкова. У 1943-му, разом зі звільненням міста від фашистських загарбників, почалося відновлення та будівництво газових мереж. У 2022 році Харків знову переживає воєнний час. Російська агресія знищує інфраструктуру міста, житлові будинки та підприємства, газові мережі знову потрапляють під їхні удари", - розповіли у "Харківміськгазі".

Харківські газовщики з початку повномасштабного вторгнення РФ працюють над ліквідацією наслідків ворожих обстрілів, повертають газ до будинків харків'ян і роблять все, щоб критична інфраструктура продовжувала працювати, незважаючи на війну.