Медикам вдалося врятувати Юрія Орла - водія тролейбуса в Харкові, якому відірвало ногу авіаударом. Про це повідомив мер Ігор Терехов.

Учора ввечері завершилася операція. Одну ногу довелося ампутувати, другу медикам вдалося зберегти. Постраждалого перевели в реанімацію. Стан - стабільний. 

"Звісно, місто не залишить чоловіка сам на сам із цією бідою. Ми будемо підтримувати Юрія протягом усього подальшого процесу лікування, реабілітації та протезування", - повідомив мер.

Профком транспортного підприємства відкрив збір коштів для допомоги Юрію Орлу. Усі гроші перераховуються на особистий рахунок постраждалого.

Російські війська завдали чергового удару по Харкову 22 травня о 13:45. Росіяни використовували два УМПБ Д30-СН. Прильоти були в Шевченківському та Холодногірському районах. 

У Шевченківському районі снаряд упав біля входу в кафе на Олексіївці в районі трамвайного кола на проспекті Перемоги. Пошкоджено автомобілі, житлові будинки, автомийку, магазини. Тут і був поранений водій тролейбуса. Пасажирів у тролейбусі не було. Загалом постраждали 10 осіб, чотирьох госпіталізували. 

У Холодногірському районі зруйновано цивільне підприємство