Сьогодні, 22 грудня, армія РФ обстріляла Куп'янськ та Вовчанськ. Про це повідомили у ХОВА.

У Вовчанську внаслідок обстрілу поранення отримали 5 людей, четверо з яких – працівники Центральної районної лікарні. У них діагностовано вибухові та осколкові ушкодження. Також поранення отримав перехожий – 62-річний чоловік. Всім постраждалим надається вся необхідна допомога.

У Куп'янську внаслідок ракетного удару пошкоджено житловий будинок. Попередньо – без постраждалих. Інформація уточнюється.

За даними Генштабу, за минулу добу на Слобожанському напрямку окупанти били з танків та артилерії по районах населених пунктів Червона Зоря, Козача Лопань, Веселе, Варварівка, Стариця, Вовчанськ, Вільча, Черняків, Чугунівка та Амбарне. На Куп'янському напрямку під вогневу поразку ворога потрапили Новомлинськ, Куп'янськ, Кислівка, Котлярівка, Крохмальне та Берестове.

Крім того, сьогодні у селі Протопівка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої в лісі вибухнув 25-річний чоловік. Він госпіталізований із пораненнями. Учорашній та сьогоднішній день, на жаль, взагалі багаті на вибухові поранення від боєприпасів. Учора в селі Новий Бурлук Чугуївського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався та отримав уламкові поранення 45-річний тракторист. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості. А мешканець Ізюма намагався розібрати вдома боєприпас, той вибухнув. 39-річний чоловік отримав поранення.