У центрі Харкова не ходитиме трамвай, а на Нових будинках - тролейбус.

► З 19 по 22 березня з 9:30 до 15:30 буде припинений рух трамваїв №12 на узвозі Клочківському, пр. Незалежності, вул. Трінклера, вул. Миколи Хвильового, вул. Мироносицькій, майдані Іподрому.

Це пов'язано з ремонтом трамвайної колії на вул. Мироносицькій.

У цей час трамваї курсуватимуть так:

  • розворотне коло «Південний вокзал» - вул. Євгена Котляра - вул. Велика Панасівська - пров. Лосівський - пров. Пискунівський - проїзд Рогатинський - вул. Клочківська - розворотне коло «Вул. Новгородська».

Трамвай №12 31 грудня 2023 року знов вийшов на маршрут, що з'єднує Південний вокзал і Центральний парк. Він не курсував із перших днів повномасштабного вторгнення. Для його відновлення комунальники відремонтували пошкоджені колії та контактну мережу.

Інші зміни в роботі транспорту в місті

► 19 березня з 9:30 до 14:30 буде припинений рух тролейбусів на бул. Богдана Хмельницького на ділянці від пр. Героїв Харкова до пр. Олександрівського.

Це пов'язано з санітарною обрізкою дерев.

У цей час тролейбуси курсуватимуть так:

  • №7: розворотне коло «Вул. 12 Квітня» - вул. 12 Квітня - пр. Олександрівський - вул. Садовопаркова - вул. Харківських Дивізій - пр. Героїв Харкова - ст. м. «Армійська» - пр. Героїв Харкова - розворотне коло «Вул. 12 Квітня».
  • №25: не курсує.

► До 18 квітня обмежений рух транспорту на вул. Євгена Котляра, біля будинку №62 при русі в бік вул. Великої Панасівської та на Гімназійній набережній, біля будинку №14 при русі в бік вул. Вернадського.

Це пов'язано з ремонтом після витоку газу на газопроводі. Рух транспорту організовано по вільній від робіт смузі.