На передовій у Харківській області загинув державний тренер з водного поло – Віталій Лісун. Про це повідомили у Федерації водного поло України.

З початку повномасштабного вторгнення РФ Віталій Лісун вирішив боронити країну. Не чекаючи на повістку, він добровільно пішов у військкомат і вступив до лав Збройних Сил України, щоб захищати Батьківщину від вторгнення РФ.

Проходив військові навчання спершу за кордоном, а потім вирушив на передову, де виконував бойові завдання.

Віталій Лісун – державний тренер України, суддя національної категорії з водного поло. Упродовж багатьох років працював секретарем федерації водного поло України. У складі ПК "Динамо" Київ був чемпіоном України.

"Це неймовірна катастрофічна втрата для ватерпольної родини України. Загинула людина, яка завжди була віддана своїй справі, всім серцем любила і вболівала за розвиток водного поло України. Для всіх нас Віталій Лісун – приклад того, як любити свою Батьківщину і віддати за неї те, що найдорожче – життя. Ватерпільна родина співпереживає разом із родиною та близькими Віталія. Віталій Лісун є героєм України та прикладом справжнього чоловіка для всієї ватерпольної родини. Нехай земля йому буде пухом", – сказав президент Федерації водного поло України Олександр Свищев.