Автомати з питною водою грабували в Чугуївському районі Харківської області, повідомили в поліції.

Встановлено підозрюваного. Це 32-річний житель селища Кочеток із 15-річним "кримінальним стажем", який раніше відбував покарання за грабіж, крадіжки та шахрайство.

У Чугуєві зловмисник пошкодив автомат із водою і вкрав із нього понад 8 тис. грн. Правоохоронці встановили його причетність ще до трьох аналогічних крадіжок у Чугуївському районі.

Також чоловіка підозрюють у скоєнні інших крадіжок і шахрайстві. Перебуваючи в гостях у жителя Печенізької громади, чоловік скористався вдалим моментом і викрав у господаря мобільний телефон. Телефон він продав, а гроші витратив на свої потреби.

Ще один телефон чоловік поцупив у 57-річної мешканки Чугуєва, до якої також прийшов у гості. Він попросив телефон зателефонувати, а коли господиня будинку відволіклася, зник.

Також чоловікові інкримінують крадіжку автоматики водопостачання з дачного будинку в Кочетці. У будинок викрадач проник, розбивши вікно.

14 грудня чугуївські поліцейські повідомили чоловікові про підозру у скоєнні кримінальних злочинів за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.