Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заспівав для бійців ОМБр "Холодний яр", які зараз воюють в Ізюмському районі Харківської області. Фото опублікувала бригада у Facebook.

Артист дав низку міні-концертів неподалік лінії фронту для різних підрозділів бригади. Співак зізнався, що серед усіх його концертів, які він давав останнім часом, саме виступи перед військовослужбовцями для нього найдорожчі.

11 12 14 15

Загалом Вакарчук дав уже близько 120 виступів на Сході та Півдні України та планує відвідати всі бойові підрозділи, які зараз воюють із російськими окупантами. Також Святослав Вакарчук записав разом із "холодноярцями" відео про обстріли окупантів Вінниці.

"Черговий теракт рашистів. У центр міста прилетіли "Калібри" і знову вбили абсолютно безневинних мирних жінок, дітей, чоловіків. Росія вкотре намагається залякати нас, але в неї нічого не вийде. Це робить нас тільки сильнішими, робить так, щоб наша перемога наближалася все швидше. Я поруч із бійцями 93-ї бригади "Холодний Яр". Ми разом хочемо сказати вам, що Україна переможе. Слава Україні!" – сказав лідер гурту "Океан Ельзи".

Нагадаємо, у квітні "Океан Ельзи" презентувала новий кліп на свій хіт "Обіймі", який артисти зняли у дворі зруйнованого російськими військами Палацу праці у центрі Харкова.