У Харкові до смерті побили відвідувача ресторану. Винного вже засуджено, повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

У жовтні 2021 року засуджений в одному із харківських ресторанів посварився з іншим відвідувачем. Він схопив чоловіка за светр, вивів надвір і почав бити. Від ударів потерпілий знепритомнів.

Злочинець скористався ситуацією і викрав речі своєї жертви: телефон, гаманець, золотий ланцюжок, куртку, шапку і так далі на загальну суму близько 35 тисяч гривень. Після цього злочинець втік.

Потерпілий лежав непритомний, доки не приїхали медики. Він довго лікувався, але у лютому 2022-го помер.

9 листопада Дзержинський районний суд Харкова засудив 26-річного обвинуваченого до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Навряд чи засуджений, вирушаючи до ресторану, планував опинитися за ґратами на такий тривалий термін. Але така природа побутових конфліктів: деякі з них загрожують серйозними наслідками. Невдало сказане слово, косий погляд можуть призвести до скоєння тяжких злочинів, навіть до вбивств. Люди, які кидаються в конфлікт із дрібних приводів, як правило, не здатні контролювати себе. Прикладів цього є чимало.

На Харківщині чоловік прийшов у гості до знайомого. Під час спілкування друзі посварилися. Спроба довести свою правоту кулаками призвела до вбивства. Хазяїн загинув від руки гостя.

Під час сімейної сварки 74-річний харків'янин схопився за ножа та вбив власного сина. Нездатність контролювати гнів перетворила пересічного обивателя на жорстокого злочинця.

Торік у грудні харків'янин забив до смерті власну дружину. Чоловікові не сподобалося, що жінка зробила йому зауваження щодо пияцтва. Найближчі десять років душогуб проведе у місцях позбавлення волі.