Російські війська зазнали серйозних втрат під Ізюмом. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Ворог намагався проводити наступальні дії на позиції наших військових в Ізюмському напрямку. Проте зазнав значних втрат і відійшов на свої раніше зайняті позиції", - розповів Синєгубов.

Нагадаємо, ЗСУ можуть затиснути російське угруповання у Ізюма. Таку думку на каналі "Еспресо" висловив експерт директор інформаційно-консалтингової компанії Defence Express Сергій Згурець.

"Якщо ми продовжимо стиснення російського угрупування навколо Ізюму, це ускладнить використання логістичних шляхів з території Росії. Росіянам доведеться або посилюватися в зоні Ізюму, або змиритися з тим, що ЗСУ переб'ють ці лінії сполучення. Родзинки виглядають як зони, де Збройні сили України демонструють успішні дії", - зазначив Згурець.

По словам эксперта, группировка россиян около Изюма не выглядит мощной, ведь ВСУ постепенно освобождают населенные пункты в Харьковской области.

А недавно от российских оккупантов было освобождено два села именно в Изюмском районе - Дибровное и Дмитровка.