9 березня - річниця авіаудару по Ізюму. Рік тому війська РФ скинули на місто бомбу, яка влучила до житлового будинку на вулиці Першотравневій.

Місцеві жителі використовували підвал цього будинку як бомбосховище. Тоді під завалами багатоповерхівки загинуло 50 людей. У Міністерстві оборони Великобританії повідомили, що війська РФ використали термобаричну зброю, відому як вакуумна бомба.

На місці трагедії рідні та знайомі сімей облаштували меморіал пам'яті. Місцева влада поклала квіти на місці зруйнованого будинку, висловивши слова підтримки сім'ям загиблих.

Минулої осені стало відомо, що ізюмчани оберуть нову назву для вулиці Першотравневої. Віце-мер міста Володимир Мацокін розповів, що у новій назві для вулиці потрібно об'єднати три ідеї - смуток, пам'ять та майбутнє. Проведено опитування серед городян. З поданих пропозицій топонімічна комісія вибере шість і запропонує мешканцям Ізюму зробити остаточний вибір. Мацокін заявив, що йому подобаються назви вулиця Пам'яті, вулиця Ангельська та вулиця Ангела.