У Харківському районі поліцейські затримали двох зловмисників, які мали намір обікрасти автозаправну станцію. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Харківської області.

Встановлено, що 3 вересня близько 11 години підозрювані прийшли на непрацюючу АЗС, розташовану у селі Бистре. Переконавшись, що автозаправка не функціонує та не охороняється, спільники вирішили її обікрасти.

"Спочатку вони демонтували платформу, на якій встановлені 4 електродвигуни з приладдям, що виконують роль насосів для подачі палива в бензоколонку. Потім із підвального приміщення витягли деталь двигуна вартістю 10 тисяч гривень, але не довели свій злочин до кінця: їх затримали правоохоронці, які патрулювали село", - розповіли в поліції.

Зловмисниками виявились 36 та 38-річні жителі Харкова та Дніпровської області.

За цим фактом слідчим відділу поліції №3 ХРУП №1 відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 185 (крадіжка) КК України. Чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні цього правопорушення. За вчинене їм загрожує до 8 років позбавлення волі.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Раніше у Харкові мародери викачали бензин із заправки. У комендантську годину чоловіки приїхали на автозаправну станцію, відкрили кришку резервуара та за допомогою насоса та шланга викачали майже 600 літрів пального.

4 2