Комунальне підприємство "Харківські теплові мережі" звертається до харків'ян із проханням забезпечити доступ ремонтних бригад до квартир. Про це повідомили у міськраді.

У мерії зазначили, що працівники тепломереж повинні потрапити до квартир городян, щоб вчасно усунути перешкоди для заповнення внутрішньобудинкових систем опалення теплоносієм. Крім того, ремонтникам важливо перевірити можливі дефекти, які виникли через розморожування систем.

"Якщо вас немає вдома, передайте ключі старшому під'їздом або сусідам, яким ви довіряєте. Якщо у вашій квартирі є розморожений радіатор, це може спричинити затоплення всього будинку. Фахівці ХТС зможуть вчасно вирішити проблему та підготувати ваш будинок до опалювального сезону заздалегідь", - зазначили у КП "Харківські теплові мережі".


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Нагадаємо, новий опалювальний сезон у Харкові планують розпочати вчасно. Як повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, підготовкою до нього зайняті усі необхідні служби – "Харківські тепломережі", "Харківводоканал", "Міськгаз", "Харківобленерго".