На Харківщині російські військовослужбовці дистанційно замінували два села. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ від 6 липня.

За даними Генштабу, армія РФ дистанційно замінували місцевість неподалік населених пунктів Шестаково та Перемога.

Також у Генштабі наголосили, що на Харківському напрямку ворог веде оборонні дії.

"Зафіксовано обстріл з вертольотів, танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Соснівка, Слатине, Мала Данилівка, Черкаські Тишки, Веселе, Кутузівка, Мосьпанове, Гусарівка, Чепіль та Нова Миколаївка", - розповіли в Генштабі ВСУ.

На Слов'янському напрямі ворог намагається покращити тактичне становище своїх підрозділів, де обстріляв із мінометів, ствольної та реактивної артилерії територію біля Краснопілля та Богородичного. Бійці ЗСУ відбили ворожий штурм та відкинули окупантів назад до району населеного пункту Долина. Біля села Мазанівки противник веде штурмові дії, бої продовжуються.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Раніше речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник розповів, що російські військовослужбовці дистанційно замінували місцевість у районі селища Циркуни під Харковом. За словами Мотузяника, армія РФ дистанційно замінувала територію біля Циркунів, щоб порушити логістичне забезпечення підрозділів ЗСУ.