На Куп'янському напрямку тривають важкі бої. За добу наші захисники відбили близько 10 ворожих атак у районах Синьківки та Іванівки. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

За інформацією Синєгубова минулої доби під ворожими обстрілами перебували прифронтові та прикордонні населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів області. Російські окупанти з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали Вовчанськ і Бударки Чугуївського району, Куп'янськ, Дворічну, Синьківку, Петропавлівку та інші населені пункти Куп'янського району.

Триває евакуація родин із дітьми з громад Куп'янського району, які перебувають під постійними обстрілами. Наразі з батьками евакуйовано 157 дітей. У населених пунктах, що перебувають під обстрілами, залишається 130 дітей.

За інформацією голови ХОВА, у селі Черкаські Тишки 51-річний цивільний чоловік у власному дворі намагався розібрати вибуховий пристрій. Унаслідок вибуху отримав поранення. Госпіталізований у вкрай важкому стані.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 10 га території та знешкодили 162 вибухонебезпечних предмети.