Росія завдала авіаудару в районі села Кислівка Куп'янського району. Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу.

На Слобожанському напрямку росіяни з мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстріляли райони населених пунктів Гур'єв, Ветеринарне, Козача Лопань, Висока Яруга, Глибоке, Огурцове, Вовчанськ, Бочкове, Бударки та Бологівка.

На Куп'янському напрямі супротивник веде оборону. Російські солдати обстріляли райони населених пунктів Берестове, Вишневе, Дворічна, Кислівка, Котлярівка та Табаївка. Неподалік Кислівки росіяни завдали ще й авіудару.

У свою чергу, українська авіація протягом доби завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян, два удари по позиціях зенітних ракетних комплексів противника, а також удар по його опорному пункту. Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони вразили 5 пунктів управління, позицію засобів протиповітряної оборони ворога, два склади боєприпасів, 9 районів зосередження особового складу російських солдатів.