У Харкові знову працює спорткомплекс "Уніфехт", по якому у березні було завдано авіаудару. Про це повідомили у самому спорткомплексі.

"Нас розбомбили, але не зламали! Приходьте - ми скучили! Чекаємо на вас з 8:00 до 20:00", - йдеться у повідомленні.

Як розповіли в "Уніфехті", частина будівлі сильно постраждала, але відкрито ті зали, які не отримали пошкоджень. Працює тренажерний зал, зал фітнесу та аеробіки, кардіозона, басейн, лазня та сауна, душ Шарко, масаж. У комплексі є роздягальні з персональними шафками та гарячою водою. Детальну інформацію можна дізнатися за телефонами: 095 829 66 91, 096 220 90 90, 050 730 44 86 або поштою order@stm-fencing.com.

Вдень 5 березня російські війська завдали авіаудару на Павловому полі. В результаті було зруйновано спорткомплекс Каразинського університету, який раніше був відомий як "Буревісник". У будівлі були охоронці, вони не постраждали, але спорткомплекс був практично знищений. Вікна повилітали у будинках у радіусі приблизно 100 метрів. Нова будівля "Уніфехта" постраждала менше.

Станом на кінець липня у Харкові та області було відомо про руйнування понад 10 великих спортивних об'єктів, у тому числі тренувальної бази "Металіста", стадіону "Динамо", ковзанки "Салтовлід", комплексу "Акварена", в якому колись займалися наші олімпійські та паралімпійські чемпіони Яна Клочкова та Максим Крипак. Але, незважаючи на це, харківські спортсмени продовжують тренуватися. Хтось залишився у Харкові, хтось для тренувань використовує бази західних країн чи інших областей України, наприклад, збірна Харкова зі стрільби з лука тимчасово тренується у Львові та Чернівцях.