Війська РФ 1 листопада завдали авіаударів по Куп'янську, Петропавлівці, Курилівці, Степовій Новоселівці та Чернещині в Харківській області, повідомили в Генштабі ЗСУ.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про масовані обстріли Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області.

Унаслідок обстрілу з РСЗВ села Зелений Гай Ізюмського району поранено 61-річну жінку. Її доставили в лікарню в стані середньої тяжкості.

У Вовчанську Чугуївського району пошкоджено житлові будинки, ветеринарну лабораторію, приміщення агропідприємства. У ДСНС уточнили, після влучання снаряда будівля недіючої ветлабораторії загорілася. Вогонь охопив площу 100 кв. метрів. Пожежу гасили понад дві години.

У селі Устинівка Куп'янського району обстрілом пошкоджено приватний будинок і сільгосптехніку.

У селі Курилівка пошкоджено будинок і господарську споруду.

Також під обстрілами були Куп'янськ, Дворічна, Кругляківка Куп'янського району, Первомайське, Борисівка Харківського району, Охрімівка Чугуївського району та інші населені пункти.

На Куп'янському напрямку росіяни вели безуспішні штурмові дії в районі сіл Синьківка та Іванівка Харківської області та Стельмахівка Луганської області. ЗСУ відбили 10 атак.

Наслідки російських обстрілів