Сесія Ізюмської міськради 28 жовтня вирішила ліквідувати комунальне житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 3, Ізюмське комунальне підприємство зі збору та переробки відходів, ізюмське комунальне підприємство "Ритуал", комунальне підприємство "Дирекція єдиного замовника", а також Ізюмський комбінат комунальних підприємств. Про це повідомили "SQ" в Ізюмській міськраді.

За інформацією міськради, ліквідувати ці підприємства збиралися вже давно, і тепер юристи займуться цим процесом. Функції ліквідованих підприємств узяло на себе КП "Благоустрій".

Довідка "SQ". Усього сесія розглянула 21 питання, в тому числі про звернення ПрАТ "Датагруп", яке просить дозволити встановлення у під'їздах та технічних приміщеннях багатоповерхових житлових будинків устаткування для надання інтернету і послуг за IP-телебачення, про затвердження Програми забезпечення схоронності документів Національного архівного фонду України в архівному відділі виконавчого комітету Ізюмської міської ради на 2012-2013 рр. та затвердження статуту заміського закладу оздоровлення та відпочинку "Орлятко" у новій редакції.