КРУ в Харківській області оприлюднило план ревізій на IV квартал 2011 р. Ревізори пропонують представникам громадськості ознайомитися з планом перевірок і заздалегідь повідомити про свої підозри з приводу правомірності використання тим чи іншим підприємством державних чи комунальних коштів. Це допоможе ревізорам у їхній роботі. Повідомити про порушення можна за "телефонами довіри" - 705-11-08 або 8-044-425-38-18.

За даними прес-служби КРУ, буде проведена ревізія в навчальних центрах виправних установ, Інституті радіофізики та електроніки ім. О.Усикова, Інституті проблем кріобіології і кріомедицини, Радіоастрономічному інституті (усі - НАНУ).

Як повідомили в прес-службі, будуть також перевірені ДП "Завод хімічних реактивів", управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради, комунальна установа охорони здоров'я "Харківська міська клінічна лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги ім.О.Мещанінова", Управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в Харківській області та його підрозділи, Український державний науково-дослідний вуглехімічний інститут "УХІН", Ізюмський казенний приладобудівний завод, комунальний заклад охорони здоров'я "Обласна дитяча клінічна лікарня", комунальний заклад охорони здоров'я "Обласний психоневрологічний диспансер", ВАТ "Авіалінії Харкова", а також відділ освіти Ізюмської міської ради.

Крім ревізій, КРУ проведе державний фінансовий аудит виконання зведеного бюджету Чугуївського району та бюджету Харківського району.