Троє затриманих втекли з Київського райвідділу міліції Харкова через недбалість правоохоронців. Про це 28 липня заявив заступник начальника Головного управління МВС України в Харківській області - начальник управління кадрового забезпечення Андрій Стародубцев.

"Зараз у Харкові працює комісія з Міністерства внутрішніх справ, до якої входять представники штабу, інспекції з особового складу, адмінслужби. Службове розслідування практично закінчено. Це була не спланована втеча, а просто збіг обставин плюс недбалість співробітників райвідділу. Співробітники, які допустили втечу , або позбавляться посад, або будуть звільнені з органів внутрішніх справ. Черговий, швидше за все, буде звільнений, начальник розшуку буде знято і почне працювати просто оперативним працівником. Безпосередні керівники співробітників, які допустили втечу, будуть зняті з посад. Хвиля докотиться до міського та обласного управлінь, окремі керівники понесуть дисциплінарну відповідальність", - зазначив А.Стародубцев.

Як повідомив заступник начальника облуправління міліції, один з трьох втікачів (1973 р.н.) був затриманий уночі у Фрунзенському районі м. Харкова, опору при затриманні він не чинив.

Довідка "SQ". 27 липня троє зловмисників втекли з-під варти в Київському райвідділі міліції Харкова.