Члени Координаційної ради громадських організацій з соціальних питань при голові Харківської облради в рамках підготовки до сесії облради розглянули питання надання громадським організаціям пільг з орендної платі. Як повідомив офіційний сайт облради, низка громадських організацій орендує приміщення в будівлі Держпрому, в 2009 р. їм були надані пільги на оплату оренди - орендна плата для них становила 1 грн., у 2010 р. питання надання пільг продовжує залишатися актуальним.

Учасники зустрічі ухвалили рішення розробити і винести на наступне засідання Координаційної ради критерії оцінки громадських організацій, які в подальшому дозволяли б об'єктивно оцінювати необхідність надання пільг тій чи іншій громадській організації. Виробивши такі критерії, рада в кожному конкретному випадку буде давати рекомендації депутатському корпусу щодо надання громадським організаціям пільг з орендної плати. За словами заступника голови облради Вікторії Казакової, ці рекомендації будуть покладені в основу виносяться на сесію проектів рішень.

Довідка "SQ". Наступне засідання Координаційної ради громадських організацій з соціальних питань при голові Харківської облради відбудеться 17 серпня.