Начальник Борівського райвідділу міліції Сергій Агєєв і начальник Харківського райвідділу міліції Віталій Сазонов найближчим часом будуть зняті зі своїх посад. Про це 25 жовтня повідомило "SQ" інформоване джерело в правоохоронних органах.

Документи на їх звільнення найближчим часом будуть направлені до Києва. За інформацією джерела, начальника Борівського райвідділу знімуть з посади через ДТП у Боровій, у якому загинув співробітник міліції, а начальника Харківського райвідділу міліції - за порушення дисципліни.

Як повідомили "SQ" у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області, обидва керівники написали заяви про відхід зі своїх посад за власним бажанням. Начальник облуправління МВС Віктор Козицький підписав ці заяви. Міліціонери будуть звільнені, як тільки прийде наказ про це з Міністерства внутрішніх справ.

Довідка "SQ". Начальник відділу ДАІ Борівського району Харківської області та ще один співробітник Борівського райвідділу міліції 22 жовтня потрапили в аварію. ДТП сталося в Боровій близько 22.15. Міліціонери виїжджали на "Жигулях" з другорядної дороги на головну і зіткнулися з автомобілем, який їхав по головній дорозі, що перевозив хліб. У результаті ДТП працівник райвідділу загинув, а співробітник ДАІ з травмами доправлений до харківської лікарні.