Редакція харківської комунальної газети "Слобідський край" переїде до будівлі Держпрому. Про це 23 листопада повідомив "SQ" директор ВЕП "Держпром" (Харків) Микола Чехун. За його словами, для газети вже підібрані приміщення, там ведеться ремонт. Як тільки керівництво газети видасть розпорядження, можна буде почати переїзд. "Для газети виділено достатню для роботи кількість приміщень. Орендна плата встановлена в розмірі 1 грн. на рік", - зазначив М.Чехун.

Як пояснили "SQ" в управлінні преси та інформації Харківської облдержадміністрації, приміщення, де зараз розміщується газета (Будинок друку на Московському проспекті), знаходиться на балансі видавництва "Харків". Після того, як газета переїде, приміщення залишаться у веденні видавництва. Одна з причин переїзду - погані побутові умови для роботи колективу редакції. Редакцію газети розмістять у 6-му під'їзді на 7-му поверсі Держпрому.

Довідка "SQ". Перший номер газети "Слобідський край" вийшов 10 березня (за старим стилем) 1917 р. під назвою "Пролетарій". Потім газета називалася "Комунар", потім - "Харківський пролетар". З 1934 р. газета отримала назву "Соціалістична Харківщина", з початку 90-х - "Слобідський край". Засновники газети - Харківська облрада, Харківська облдержадміністрація та трудовий колектив видання.