Льодовий палац на Салтівці в Харкові буде відкритий після 20 березня. Про це 23 лютого повідомив журналістам міський голова Геннадій Кернес.

За його словами, сьогодні на сесії депутати прийняли Льодовий палац у комунальну власність міста. "Тепер у нас є всі підстави починати процес підключення цього об'єкта до комунікацій", - зазначив Г.Кернес. За його словами, процес відкриття палацу затягується через хворобу директора Департаменту з питань сім'ї, молоді, спорту та підготовки до Євро-2012 Віктора Христоєва.

Довідка "SQ". 27 вересня 2007 р. відбулася урочиста церемонія закладання символічної хокейної шайби в фундамент майбутнього Льодового палацу спорту. Спочатку планувалося, що Льодовий палац буде зданий в експлуатацію до Дня міста (23 серпня) в 2008 р.

8 грудня 2008 р. колишній міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко заявив, що палац буден зданий в експлуатацію до 20 березня 2009 р. 19 березня міністр заявив, що будівництво палацу в Харкові завершене. За його словами, в приміщення залишилося підвести електропостачання та водопостачання, а також упорядкувати територію.

2 жовтня 2009 р. В.Христоєв заявив, що Льодовий палац у Харкові буде введений в експлуатацію до нового, 2010, року. За його словами, залишилося вирішити питання благоустрою території біля палацу. Майданчик перед будівлею приведуть до ладу за кошти міського бюджету. На будівництво палацу з держбюджету було витрачено близько 30 млн.грн.

11 січня 2010 р. В.Христоєв повідомив, що Льодовий палац відкриється в Харкові ймовірно на початку березня. За його словами, крите хокейне поле вже давно побудовано.