М. Рабинович будет назначен главным архитектором Харьковской области - М. Добкин

Михайло Рабінович представлений як кандидат на посаду начальника управління архітектури Харківської облдержадміністрації. Про це 21 червня на зустрічі з архітекторами області повідомив голова Харківської облгосаміністраціі Михайло Добкін. За його словами, "архітектурна громадськість підтримала кандидатуру, і найближчим часом будуть оформлені документи на призначення М. Рабіновича".

Як зазначив М. Рабінович, для нього "хворобливий крок піти з практичної роботи на держслужбу". Зараз він працює директором комплексної творчої майстерні "Мир", яка виконала, наприклад, проект реконструкції харківського театру ім.О.Пушкіна, також виконала низку проектів у Бєлгороді. "Наша майстерня стала самодостатньою організацією, і я можу її залишити", - відзначив       М. Рабінович.

За його словами, управління архітектури має важливе значення для області розвитку. Саме в ньому визначаються перспективи будівництва об'єктів, для яких потім з'являється інвестор і проектні організації виконують детальні проекти.

Довідка "SQ". М. Рабінович - заслужений архітектор України, член-кореспондент Академії архітектури України, директор творчої майстерні "Мир". Співавтор проектів реконструкції Харківського академічного російського драматичного театру ім. О.С. Пушкіна, житлового комплексу "Слобідська садиба" по вул. Данилевського, 26, піцерії в саду ім. Шевченка.