"Міліція оголосила в розшук людину, яка була разом з головним редактором харківської газети "Новий стиль" Василем Климентьєва у день його зникнення і може надати значну допомогу в розслідуванні", - повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Василь Фарінник, передав "УНІАН".

За словами заступника міністра, цією людиною є громадянин на прізвище Козак. "Це та людина, яка була з ним в останній день і багато чого може знати про цю справу", - заявив В.Фарінник. Він зазначив, що досліджені всі непізнані трупи в Харківській області, "жоден з них не має відношення до В.Климентьєва".

Довідка "SQ". Родичі В.Климентьєва (1943 р.н.) 12 серпня 2010 р. звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що він пішов з дому і не повернувся. Міліція 15 серпня порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Мобільний телефон і ключі В.Климентьєва були знайдені 17 серпня в гумовому човні на Печенізькому водосховищі (сел. Старий Салтів, Вовчанський р-н). В.Климентьєв займався журналістськими розслідуваннями, пов'язаними з розкриттям фактів корупції.