Кошти на ремонт Лозівської дитячо-юнацької спортшколи передбачені в бюджеті Харківської області на 2011 р. Про це 18 лютого під час прямої телефонної лінії в газеті "Слобідський край" повідомив голова постійної комісії Харківської облради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестицій, міжнародної та міжрегіональної співпраці, гендиректор ВАТ "Турбоатом" Віктор Суботін.

За його словами, як депутат облради він закріплений за Лозовою і вже побував у цьому місті, щоб дізнатися про його проблеми. "Після наради з мером міста з'ясувалося, що перша гостра проблема - це серйозне недофінансування соціального розвитку міста. Лозова була обділена увагою, кошти практично не виділялися на її розвиток та на розвиток інфраструктури", - зазначив депутат облради.

Як повідомив В.Суботін, першим об'єктом, який включать до плану розвитку міста на 2011 р., буде дитячо-юнацька спортивна школа. "Обов'язково буде відремонтований фасад, приведені до ладу комунікації. Крім того, в Лозовій потрібно організувати дитячий сад у віддаленій частині міста. Розглядаються різні варіанти - будівництво нової будівлі і можливість пристосувати вже існуючу. Є в місті проблема і з браком автомобільних і залізничних шляхопроводів. На це потрібні додаткові кошти. Ми будемо крок за кроком розв'язувати ці проблеми разом з мером", - зазначив В.Суботін.

Довідка "SQ". Лозова - місто в Харківській області, є адміністративним центром Лозівського р-ну, в який саме місто і міська рада не входять. Також є адміністративним центром Лозівської міськради. Населення за переписом 2001 р. - 64 тис. 627 осіб. У районі розташований Лозівський ковальсько-механічний завод.

В.Суботін був обраний депутатом облради на місцевих виборах 31 жовтня 2010 р. від Партії регіонів.