Чергова сесія Харківської облради 17 червня розпочала свою роботу. У залі зареєструвався 131 депутат. З повістки дня було виключено низку питань, у тому числі питання про розгляд протесту прокурора на рішення облради від 29 квітня 2009 р. про передачу в користування мисливських угідь.

Як заявив на сесії прокурор області Василь Синчук, вчора до нього на особистий прийом прийшла людина, що надала низку документів. Якщо виявиться, що ці документи справжні, то протест доведеться відкликати. Тому сесії пропонується відкласти розгляд протесту прокуратури. Як зазначив депутат облради (Партія регіонів) Віктор Красовський, йому зрозуміло, що "там всі документи підроблені". "Я спілкувався в мисливцями, які підняли це питання і не можуть домогтися його рішення. Потрібно погодити протест прокурора, оскільки обстановка в угіддях дуже напружена", - зазначив він ..

Голова облради Сергій Чернов оголосив голосування. За зняття питання проголосував 91 депутат.

Довідка "SQ". Протест прокурора був направлений на рішення облради, яким були передані мисливські угіддя Харківської обласної організації Українського товариства мисливців та рибалок (площею 9 тис.га, Куп'янський р-н) ТОВ "Світ-1" строком до 2029 р.