В Волчанске избрали нового городского головуОльга Топоркова на позачергових виборах 15 травня обрана Вовчанським міським головою (Харківська область). Про це повідомив офіційний сайт Харківської облради.

Також позачергові вибори пройшли в с.Таволжанка (Дворічанський район). Там переміг Микола Трітяк. Обидва переможці - члени Партії регіонів.

"Я завжди дуже ретельно відслідковую ситуацію, де вибори непересічні. Місто це чи село, але люди вибирають собі керівника. І для мене дуже важливо знати, як люди реагують на кандидатів від Партії регіонів", - зазначив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

"Партія регіонів при владі вже більше року. Вся відповідальність цілком і повністю в свідомості людей лежить на нинішній владі. Так от, усі знакові вибори ми виграємо з дуже гарним результатом. 74% голосів, які отримав представник Партії регіонів у Вовчанську, - це серйозний результат, враховуючи, що попередником нинішнього міського голови був представник БЮТ, яка обралася вдруге, але не змогла знайти спільну мову з депутатським корпусом і подала у відставку", - підкреслив губернатор.

За його словами, результати виборів у Вовчанську і в с.Таволжанка говорять про "суттєву довіру з боку населення до Партії регіонів".

Довідка "SQ". Сільський голова с.Таволжанка Петро Андріанов 26 січня скінчив життя самогубством.

4 лютого на сесії Вовчанської міськради міський голова Ольга Камінська оголосила про дострокове припинення своїх повноважень. На посаду міського голови претендували три кандидати - в. о. мера О.Топоркова (від Партії регіонів, раніше - секретар міськради), Володимир Недовага (від КПУ, другий секретар Вовчанської райорганізації КПУ) і Юрій Терещенко (від партії "Фронт змін", комерційний директор ПП "Торговий діми "Гермес фудс").