3 млн.грн. виділено на будівництво переходу між основним стаціонарним корпусом і діагностичним корпусом Харківської обласної клінічної лікарні. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Ігор Шурма, передав офіційний сайт ХОДА. "Ми жорстко поставили завдання завершити будівництво переходу до осені. Це дозволить використовувати діагностичне обладнання в лікуванні важко хворих пацієнтів, тому що раніше через відсутність переходу їх неможливо було доправити в діагностичний корпус. Перехід будувався 6 років, якщо б ми зараз не поставили завдання завершити будівництво, він будувався б ще багато років", - підкреслив І. Шурма.

За його словами, за останні 5 років на капітальний ремонт лікарні було витрачено 12 млн.грн., на закупівлю обладнання - 20 млн.грн.

Довідка "SQ". Гроші на ремонт приміщень та закупівлю нового медобладнання для Харківської обласної клінічної лікарні виділені з обласного бюджету 2010 р. За словами І. Шурми, до кінця липня в основному стаціонарному корпусі лікарні планується замінити всі вікна на металопластикові. Усі ремонтні роботи з оновлення лікарні займуть декілька років.