Делегація Харківської області на чолі з головою Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Михайлом Добкіним 15 червня візьме участь у відкритті XXII Міжнародної агропромислової виставки "АГРО-2010". Про це 14 червня повідомив журналістам заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук. За його словами, виставка відбудеться 15-19 червня в національному комплексі "Експоцентр України" (м.Київ).

Як повідомив В. Алексейчук, очікується, що відкриття виставки відвідають президент України Віктор Янукович, голова Верховної Ради Володимир Литвин, а також віце-прем'єр-міністр України Віктор Слаута. Під час роботи виставки очікується підписання низки угод про співпрацю між сільгосптоваровиробниками Харківщини та інших областей України.

За словами В. Алексейчук, у виставці візьмуть участь близько 60 сільгосппідприємств, заводів і профільних інститутів області, в їх числі - ВАТ "Харківський тракторний завод ім.С.Орджонікідзе", а також інститути тваринництва та рослинництва Національної академії аграрних наук України.