Увольнение А. Баранника с должности начальника городской милиции не связано с выборами - Г. КернесЗвільнення Олександра Баранника з посади начальника Харківського міського управління міліції ГУ МВС України в Харківській області ніяк не пов'язане з місцевими виборами. Про це 8 листопада заявив журналістам в.о. харківського міського голови Геннадій Кернес.

"О.Баранник за власним бажанням написав рапорт, подав у відставку й оформлює пенсію. Це його право, нічого надприродного не сталося. Я впевнений, що це рішення ніяк не пов'язане з процесом виборів. Той, хто обійме посаду начальника міліції міста, повинен працювати в інтересах кожного харків'янина. Начальник облуправління міліції Михайло Мартинов, я впевнений, знайде того, хто зможе очолити міське управління", - заявив в.о. мера.

За словами Г.Кернеса, він не брав участь в обговоренні кандидатури нового начальника міського управління міліції.

Довідка "SQ". О.Баранник подав рапорт про відставку. За словами начальника центру громадських зв'язків облуправління міліції Лариси Волкової, О.Баранник вирішив піти з органів внутрішніх справ у зв'язку з віком (17 червня йому виповнилося 49 років - "SQ"). Рапорт завізований начальником облуправління МВС, зараз документи на звільнення знаходяться в Києві.

За словами Л.Волкової, обов'язки начальника міського управління міліції виконує перший заступник начальника Ігор Болюх.