В. Ландсман представлен коллективу Института госуправления в качестве директора Вадим Ландсман представлений сьогодні, 7 червня, колективу Харківського регіонального інституту держупарвління Національної академії держуправління при президенті України як директора інституту.

"У нас в академії не буде політики - ми створимо взірець служіння Конституції і президентові України" - заявив В.Ландсман під час зборів колективу інституту, на яких він був представлений як директор. За словами В.Ландсмана, особливу увагу буде приділено навчанню молодих фахівців.

Як зазначив під час представлення голова Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Михайло Добкін, "починається нова сторінка в житті інституту держуправління. Від сьогодні Вадим Ландсман буде капітаном вашого великого корабля". За словами губернатора, на нового керівника установи чекає непроста робота, тому що зараз відбувається структурна реорганізація держуправління, і в цій сфері як ніколи потрібні кваліфіковані кадри.

Також М.Добкін повідомив, що облдержадміністрація планує більш тісно співпрацювати з інститутом для посилення держуправління на місцях високопрофесійними співробітниками.

Представив В.Ландсмана президент Національної академії держуправління при президенті України Юрій Ковбасюк. На представленні також були присутні харківський міський голова Геннадій Кернес, перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв, заступник голови Харківської облради Олена Олешко, начальник Головного управління освіти ХОДА Роман Шаповал, начальник міського управління освіти Ольга Деменко.

Довідка "SQ". В.Ландсман призначений директором Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії держуправління при президенті України відповідно до розпорядження президента України (№ 183/2011-рп від 31 травня 2011 р.). До червня 2010 р. посаду директора Інституту держуправління обіймав Віктор Говоруха.