Перший заступник голови Харківської облради Микола Тітов провів зустріч з депутатами облради минулих скликань. Про це повідомив офіційний сайт облради.

Учасники зустрічі підтримали ініціативу голови облради XXIV скликання Олексія Колесника про створення Асоціації депутатів облради всіх скликань (за аналогією з існуючою Асоціацією народних депутатів). За словами А. Колесника, робота подібної структури "буде сприяти розвитку місцевого самоврядування в регіоні".

На зустрічі також було прийнято звернення до президента України Віктора Януковича, голови Верховної Ради Володимира Литвина та прем'єр-міністра Миколи Азарова щодо внесення змін до законодавства про місцеве самоврядування. У ньому наголошено на необхідності впровадження реального механізму реалізації Європейської хартії місцевого самоврядування; розширення податкової бази місцевих бюджетів, щоб, щонайменше, 50% податків залишалися в місцевих бюджетах; затвердження концепції адміністративно-територіальної реформи. "Запропоновані принципи будуть сприяти зміцненню місцевого самоврядування, підвищать роль місцевих рад у соціально-економічному розвитку держави та дозволять створити умови для становлення громадянського суспільства в Україні", - підкреслено у зверненні.