На выборах харьковского городского головы победил Г. Кернес - М. ДобкинВ. о. харківського міського голови Геннадій Кернес переміг на виборах харківського мера. Про це 2 листопада заявив голова Харківської облдержадміністрації, голова облорганізації Партії регіонів Михайло Добкін. За його словами, у нього є протоколи з усіх 597 виборчих дільниць міста: Г.Кернес набрав 130 331 голос, голова облорганізації ВО "Батьківщина" Арсен Аваков - 127 605 голосів. Губернатор зазначив, що ці ж протоколи є у всіх партій, у т.ч. й у ВО "Батьківщина", і в міськвиборчкомі. "Ми порахували швидше, оскільки не витрачали по 20 хвилин на оформлення одного протоколу", - підкреслив він.

За словами губернатора, в облраді з 136 місць Партія регіонів (ПР) займе 90-91. У Харківській міськраді ПР отримає 69 місць зі 100. М.Добкін підкреслив, що у всіх райрадах області ПР отримала більшість. Також він повідомив, що, за його даними, до облради пройшли 5 політичних сил.

Як зазначив М.Добкін, представники ПР виграли в 56 з 68 мажоритарних округів на виборах до облради і в 90% мажоритарних округів на виборах до Харківської міськради.