"Вечірній Харків"
"Туристи зможуть побачити слобожанських баб". На Євро-2012 до Харкова приїдуть тисячі іноземних туристів, і область має постати перед ними у всій своїй красі, впевнені студенти ХНУ імені В.Н.Каразіна. Вони розробили кілька туристичних маршрутів, які припадуть до душі не лише любителям історії, але і тим, хто жадає екзотики й екстриму, стверджує автор статті.

Читайте також у номері: "Військові з Лозової в'їдуть у нові квартири до Нового року". За чотири роки Міноборони має намір забезпечити житлом усіх військовослужбовців, які перебувають на квартирному обліку. А поки майже дві тисячі сімей Харківського військового гарнізону змушені поневірятися по зйомних квартирах і гуртожитках.

"Час"
"Рецепт у двох примірниках і на латині". Ось уже тиждень українці, налякані тим, що з грудня Міністерство охорони здоров'я запроваджує більш суворі правила придбання ліків, здійснюють набіги на аптеки і скуповують "про запас" різні препарати.

Читайте також у номері: "Кашу маслом не зіпсуєш. Якщо, звичайно, воно натуральне, а не сурогат або тим більше фальсифікат". Цього року в Україні середня ціна молочних продуктів виявилася найвищою за останні сім років.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"У Харкові активізувалися шахраї: вони міняються сувенірними купюрами і дешево продають дурниці". Аферисти провернули "грошову реформу" для бабусь у Куп'янську, а довірливим харків'янам примудрилися продати сотні наборів ножів і поясів для схуднення.

Читайте також у номері: "Пішов шукати тата майже босоніж". 13-річний підліток з 20 гривнями в кишені і в шльопанцях вирішив дійти до Молдови.

"Сьогодні"
"Харків'янин малює картини на кришках для консервації". 85-річний харків'янин Євген Буряк зобразив на металевих кришках для консервації весь Київ, свою сім'ю, Говерлу, радянських полководців і навіть Леніна з Гагаріним.

Читайте також у номері: "Під Харковом голова району та її хрещениця загинули у ДТП". Страшне ДТП сталося на автобані в неділю під Харковом. На 18 кілометрі траси Харків - Красноград - Перещепине загинула голова Кегичівської райдержадміністрації Жанна Чинкова. Разом з нею в машині "Skoda" їхала її близька подруга, голова управління праці та соцзахисту району Наталя Храпач. Обидві жінки, а також водій "Mazda" загинули на місці.

"Слобідський край"
"Дні Московської області в Харкові: планування співпраці". Харківська та Московська області офіційно оформили свої стосунки - підписали договір про співпрацю на 2011-2013 рр.

Читайте також у номері: "Харків'янки здобули золото на Дельфійськіх іграх". 19-21 листопада в Києві відбулися перші всеукраїнські молодіжні Дельфійські ігри. Студентка Харківського художнього училища Олена Шорстко в номінації "Фотомистецтво" отримала золоту медаль.