ПАТ "Мегабанк" став одним із переможців тендерного конкурсу на виплату пенсій, який провів Пенсійний фонд України. Про це повідомив сайт банку з посиланням на заступника голови правління банку Вікторію Підгірну.

За її словами, в результаті перемоги на конкурсі "Мегабанк" буде обслуговувати пенсіонерів і отримувачів соціальних виплат у м.Судак та Судакському районі Автономної Республіки Крим, Тисменицькому р-ні Івано-Франківської обл., Полтавському р-ні Полтавської обл., Рівненському р -ні Рівненської обл., Тернопільському, Теребовлянському, Збаразькому, Зборівському та Чортківському районах Тернопільської обл.

Довідка "SQ". ПАТ "Мегабанк" - банк з іноземним капіталом, що діє на ринку банківських послуг України з 1990 р. Регіональна мережа налічує 198 підрозділів в 25 регіонах України. Послугами банку користуються понад 371 тис. клієнтів. На 1 липня 2010 р. активи банку складають 3,303 млрд.грн, кредитно-інвестиційний портфель - 2,644 млрд.грн, капітал банку - 810 млн.грн, прибуток цього року - 1,002 млн.грн.

На 1 липня 2010 р. у банку обслуговуються близько 105 тис. пенсіонерів та одержувачів соціальних виплат. "Мегабанк" проводить виплату пенсій і грошової допомоги в 35 містах, а також у п'яти районах п'яти областей України.