Конгрес релігійної організації "Свідки Єгови" відбувається з 30 липня до 1 серпня на стадіоні "Металіст" у Харкові. На конгресі присутні близько 10 тис. членів організації, в основному харків'ян. Про це 30 липня повідомив "SQ" співробітник відділу новин організації "Свідки Єгови" Сергій Клепіца.

Тема конгресу "Дорожіть дружбою з Єговою". За словами С. Клепіци, вхід на конгрес вільний, ніякі збори грошей проводитися не будуть. У програмі конгресу - проповіді та театралізований спектакль про життя перших християн, який відбудеться 1 серпня.

Довідка "SQ". "Свідки Єгови" (до 1931 р. - "Дослідники Біблії") - міжнародна релігійна організація. Розпочала свою історію в США з товариства "Дослідники Біблії", заснованого в кінці 70-х рр. XIX ст. Чарльз Тейз Расселлом. За підрахунками організації, на серпень 2008 р. кількість її членів у всьому світі становило більше 7 млн. осіб. За словами С. Клепіци, в Україні налічується близько 150 тис. членів організації "Свідки Єгови", в Харкові - близько 10 тис.