Харківський "Мегабанк" встановив новий електронний термінал самообслуговування (m-box) у приміщенні ТРК "Україна" (пр. Тракторобудівників, 59/56). Про це повідомив сайт ПАТ "Мегабанк" з посиланням на заступника голови правління банку Вікторію Підгірну.

Вона зазначила, що харків'яни оцінили зручність використання m-box, і статистика свідчить про зростання їхньої популярності. В минулому році ними скористалися 27 тис. осіб, які провели платежів на загальну суму 2,3 млн. грн. За словами В. Підгірної, сьогодні в Харкові працює сім m-box.

Довідка "SQ". За допомогою електронного терміналу самообслуговування (m-box) можна оплачувати житлово-комунальні послуги, поповнювати власні карткові рахунки та мобільний рахунок, не відвідуючи відділень банку.

ПАТ "Мегабанк" (Харків) діє на ринку банківських послуг з 1990 р. Надає повний спектр класичних банківських послуг, якими користується 384 тис. клієнтів, у тому числі 112 тис. одержувачів пенсії та інших видів соціальних виплат. Станом на 1 січня 2011 р. активи "Мегабанку" становлять 3,5 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель - 2,7 млрд. грн., капітал банку - 729 млн. грн., прибуток, отриманий в 2010 р. , - 2,2 млн. грн.