Програма "Трибуна ТВ" знову буде виходити на одному з харківських телеканалів з листопада. Про це 28 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" розповів керівник проекту "Трибуна - ТВ" Віктор Чесак.

За його словами, зараз ведуться переговори з харківськими каналами про вихід програми. Вже знятий пілотний випуск програми, присвячений проблемі котловану на вул. Пушкінській, 2 у Харкові, найближчим часом він буде викладений на сайті проекту. Як повідомив журналіст проекту Ярослав Мінервін-Якименко, програма "Трибуна ТВ" буде виходити на телебаченні двічі на тиждень, випуски програм будуть присвячені гострим соціальним питанням міста. Планується, що проект "Трибуна ТВ" буде не тільки висвітлювати події, а й брати участь у них, реалізовувати суспільні ініціативи (наприклад, збір підписів мешканців міста), проводити прямі ефіри з вулиць Харкова.

Довідка "SQ". До жовтня 2009 р. програму "Трибуна ТВ" вів журналіст Андрій Войцеховський. Після цього, як заявив А.Войцеховський, "сталося щось на зразок рейдерського захоплення. В один не дуже прекрасний день до мене з'явилися якісь Микола Криволапов та Віктор Чесак і сказали, що вони будуть новими керівниками проекту". До березня 2010 р. програма виходила з новим ведучим М.Криволаповим, після чого, відповідно до інформації, розміщеної на сайті "Трибуна ТВ", була закрита "у зв'язку зі спробами втягти її в навколополітичний скандал".